LogoRosapineta.jpg

 DEU - ITA - CECO - ENG


FacciataHotelMod2.jpg

Hotel Rosapineta je situiran na odlični lokaciji v neposredni bližini plaže in lignanskih term, le nekaj korakov od najboljših klubov, diskotek ter različnih lokalov, kjer poskrbijo za zabavo otrok in odraslih. Poleg tega je Furlanija-Julijska krajina regija, ki ponuja veliko zanimivih destinaciji


 ki so vredne ogleda. Vse so zlahka dosegljive iz Lignana, z avtom, vlakom, avtobusom ali celo z barko (Benetke, Hrvaška). Sledite povezavi, če želite izvedeti več LOKALI IN ZABAVA V LIGNANU.


Hotel Rosapineta, je hotel v družinskem upravljanju in se nahaja v zelo mirnem in zelenem območju, v Lignano Pineta, le 250 metrov od  plaže, 100 metrov od centra in blizu lignanskih term. Storitev na plaži ni vključena v ceno


  V hotelu, je poleg stacionarne internet točke, na voljo tudi brezplačen Wi-Fi .


images

Vseh 27 sob je opremljenih s klimatsko napravo z individualnim upravljanjem,  telefonom, lastno kopalnico in s prostornim balkonom. 

colazione


Hotel ima tudi dve TV sobe s satelitsko in kabelsko televizijo, dve veliki terasi in velik vrt z otroškim igriščem. Ena TV soba je opremljena s projektorjem z velikim zaslonom in Dolby Surround sistemom, ki je primeren za vse prenose športnih dogodkov in gostitev drugih zanimivih dogotkov kot so prireditve, konference in različna srečanja.


colazione

Za dober začetek dneva vam za zajtrk nudimo kavo in mleko, čaj, kruh, rogljičke, maslo in marmelada, šunko, sir, žita, sokove in jogurte. 


Našim gostom je na voljo tudi naš bar z brezalkoholnimi pijačami za otroke, najrazličnejšimi prigrizki, kavo, kapučini in koktajli. Naše cene so vedno konkurenčne.


V hotelu imate lahko s seboj tudi vaši živali. Psi, mačke in druge male živali so dobrodošli!

love animals
                             ČAKAMO VAS, KONTAKTIRAJTE NAS!!SITE MAPHOTEL ROSAPINETA - ARCO DEL LIBECCIO, 33 o RAGGIO DEI PEOCI, 1

33054 LIGNANO PINETA (UD) - ITALIA

MAIL: info@hotelrosapineta.com


© Copyright & Disclaimer Hotel Rosapineta - Anelir S.r.l. - P.IVA 02738030309